Om oss

Vi är en samling människor i alla åldrar med olika intressen och yrken. Församlingen bildades 1938 här i stadsdelen Kvarnsveden i Borlänge.

År 2004 köpte vi en ny lokal ett stenkast närmre Kvarnsvedens centrum och Kvarnforsplan. I och med detta bytte vi också namn från Korskyrkan till det nuvarande Kvarnforskyrkan.

Vår församling är en del inom samfundet EFK – Evangeliska Frikyrkan. För mer information om EFK hänvisar vi dig till deras hemsida, som du kan hitta genom länken längre ned på den här sidan.

Vi vill vara en församling, som finns till för människorna i Borlänge, som präglas av en varm och enkel gemenskap där alla kan känna sig både välkommen och hemma, som vill ”göra Jesus känd, trodd, älskad och efterföljd.”

Stommen i församlingen är Gudstjänsten på söndag förmiddagar och samlingar under veckan i den lilla gruppen, där vi samlas i hemmen. Vi vill att våra gudstjänster ska få präglas av glädje och öppenhet, men vi tror också att den lilla gruppen är viktig med tanke på omsorg och stöd.

Vi vill också att vår kyrka ska få vara en mötesplats och en trygg miljö för unga människor. Vi vill arbeta för att vara en församling för nästa generation.

Vi vill göra Jesus känd, trodd, älskad och efterföljd!

vill du veta mer om EFK?

EFK hemsida