Bönekvällar

praying-hands

Bönen är en central del i vår tro, och i vår relation med Gud är bönen en viktig hörnsten.

Vi har Bönekväll kl. 18:30 i kyrkan där vi samlas i kyrksalen och tänker på att hålla avstånd.

Vi möts för att tillsammans be för det vi upplever angeläget. Vill du ha personlig förbön? De här kvällarna är också ett tillfälle för dig som vill ha personlig förbön!
Vi tror att det alltid händer något när vi ber, för vi tror att Gud hör bön, och att han svarar på bön. Så välkommen på torsdagar för att be tillsammans!

Vi ber för dig!
Bön är inte begränsad till platser, tider eller lokaler. Vill du ha hjälp i förbön, skriv ditt böneämne och skicka till oss via länken till höger. Vi ber för dig!

BÖNEÄMNE

Ditt namn (valfritt)

Din epost (obligatorisk)

Ditt böneämne