Vi vill göra Jesus trodd, känd, älskad och efterföljd!

02 copy

Därför är mission en absolut vital del av vår tro och vårt arbete. Vi i Kvarnforskyrkan vill nå vår stad, land och värld med de goda nyheterna om Jesus Kristus. I bibeln är mission inget förslag utan en befallning från Gud, att vi ska nå ut till alla folk och göra dem till lärjungar.

I Matteusevangeliet ger Jesus oss ett tydligt uppdrag, något som vi idag kallar för missionsbefallningen. Där läser vi:

”Då gick Jesus fram till dem och talade till dem: Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut.” - Matteusevangeliet 28:18-20

Mission ser olika ut för alla, kanske handlar det om ord och predikan, kanske handlar det om generösa handlingar, kanske handlar det om att visa kärlek till människor du möter eller lever med. Mission handlar inte om att bli känd, det handlar om att göra Gud känd. Därför vill vi i Kvarnforskyrkan alltid uppmuntra till mission.

Vi vill göra Jesus trodd, att Han är Guds son och ger frälsning till alla som tror på Honom.
Vi vill göra Jesus känd i vår stad, vårt land och i vår värld.
Vi vill göra Jesus älskad, att han är god och hans kärlek varar för evigt.
Vi vill göra Jesus efterföljd av alla folk.

MISSION GÖRS AV FÖTTERNA SOM GÅR, KNÄNA SOM STANNAR OCH BER, OCH HÄNDERNA FRÅN DE SOM GER.

image

Vi är också glada att få stödja och följa våra missionärer Ingvar och Anna Fredriksson som arbetar i Asien sedan 1974. Följ Ingvar och Anna Fredriksson på deras blog!

Ingvar och Annas blogg